Hale-Ahmet Kalkır Anaokulu
İSTİKAMET MAH. KENAN YUSUF SK. HALE AHMET KALKIR ANAOKULU BLOK NO: 5 SULTANHANI / AKSARAY

VİZYON

Bilim ve teknoloji ışığında geleceğe yön vermek, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda aile ve insan sevgisine sahip,hakkını ve sorumluluklarını özümseyen, kendine güvenen, iletişimi güçlü bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Bilimsel öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak öğrencilerimizi ilkokula ve bir anlamda hayata hazırlamak, bireysel yeteneklerini dikkate alarak; beden,zihin ve duygu gelişimlerini sağlamak; sevgi,saygı, iş birliği, sorumluluk gibi davranışları kazandırarak erken eğitim sürecini tamamlamaları için en uygun koşulları oluşturmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz Sultanhanı ilçesinde ilk ve tek anaokuludur. Eğitim öğretime açıldığı 2010-2011 eğitim öğretim yılı ile 2011-2012 eğitim öğretim yıllında ilçe genelinde ilk kez Okul öncesi Eğitim Şenliklerinin yapılmasında koordinatör okul görevini üstlenerek şenliklerin amacına uygun ve başarılı bir şekilde kutlanmasında önemli rol oynamıştır.
Öğretim Şekli :

09.00-14.00

Kaloriferli (Doğal Gaz)

İl merkezine 40 km uzaklıktadır.

İstikamet Mahallesi Kenan Yusuf Sokak No:5 P.K.68190 Sultanhanı/AKSARAY