AKSARAY / SULTANHANI - Hale-Ahmet Kalkır Anaokulu

Hale-Ahmet Kalkır Anaokulu

Adres
İSTİKAMET MAH. KENAN YUSUF SK. HALE AHMET KALKIR ANAOKULU BLOK NO: 5 SULTANHANI / AKSARAY
Vizyon
Bilim ve teknoloji ışığında geleceğe yön vermek, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda aile ve insan sevgisine sahip,hakkını ve sorumluluklarını özümseyen, kendine güvenen, iletişimi güçlü bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bilimsel öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak öğrencilerimizi ilkokula ve bir anlamda hayata hazırlamak, bireysel yeteneklerini dikkate alarak; beden,zihin ve duygu gelişimlerini sağlamak; sevgi,saygı, iş birliği, sorumluluk gibi davranışları kazandırarak erken eğitim sürecini tamamlamaları için en uygun koşulları oluşturmaktır.
Başarılar
Okulumuz Sultanhanı ilçesinde ilk ve tek anaokuludur. Eğitim öğretime açıldığı 2010-2011 eğitim öğretim yılı ile 2011-2012 eğitim öğretim yıllında ilçe genelinde ilk kez Okul öncesi Eğitim Şenliklerinin yapılmasında koordinatör okul görevini üstlenerek şenliklerin amacına uygun ve başarılı bir şekilde kutlanmasında önemli rol oynamıştır.
Öğretim Şekli :
09.00-14.00
Kaloriferli (Doğal Gaz)
Ulaşım
Aksaray´dan öğretmen servisleri ile ulaşılabildiği gibi Sultanhanı ilçesinde ikamet eden öğretmenler de mevcuttur.
İstikamet Mahallesi Kenan Yusuf Sokak No:5 P.K.68190 Sultanhanı/AKSARAY
İl merkezine 40 km uzaklıktadır.